Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Wimbledon 2021: Odds semifinaler

Novak Djokovic är storfavorit i sin semifinal och ska om inget oförutsett händer gå till final. Den andra semifinalen är betydligt mer öppen. Ska Hubert Hurkacz fortsätta skrälla?
Vid 1.70 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 17kr
Wimbledon
Djokovic–Shapovalov & Berrettini–Hurkacz
Juli 09,2021
14:00

Wimbledon sänds på Eurosport, Eurosport 2 och Discovery+. 

Som ofta i tennis är oddsen väldigt ojämna, vilket beror på att Djokovic och Berrettini är mycket bättre rankade än sina motståndare på ATP-rankingen. Därför väljer vi andra typer av odds i våra tips, som du hittar längre ner och som också har högre spelvärde.

Djokovic–Shapovalov

Novak Djokovic har precis som väntat dansat igenom den här Wimbledon-turneringen. På fem matcher har världsettan och den femfaldige Wimbledon-mästare bara förlorat ett enda set och det var i första omgången. Nu ställs han mot Denis Shapovalov, som på vägen bland annat slagit ut Andy Murray. Kanadensaren hade dock en tuff femsetare i kvartsfinalen och lär vara lite sliten. Därför känns det som att ännu en gång lär bli 3-0 i set till Djokovic.

Djokovic vinner 1.09 Pinnacle

Berrettini–Hurkacz

Den andra semifinalen är på pappret betydligt jämnare. 7-seedade italienaren Mario Berrettini är favorit, men polacken Hubert Hurkacz har sett väldigt stark ut och slagit ut både 2-seedade Daniil Medvedev och 8-seedade veteranen Roger Federer, som han dessutom vann över i tre raka set. Även om Berrettini spelat bra så känns det som att Hurkacz har ett sådant flyt just nu att han blir svårstoppad. Dessutom hade han en kort match mot Federer och bör därför också vara aningen mindre sliten. Hurkacz till sin första grand slam-final.

Berrettini vinner 1.40 Pinnacle

Tips: Djokovic och Hurkacz till final

Djokovic är oslagbar just nu och kommer att vinna sin semifinal överlägset. Tipset blir därför 3-0 i set till oddset 1.70 hos Nordicbet.
Hurkacz har ett enormt flyt just nu och lär vara rejält sugen på att spela final. Tipset blir därför att Hurkacz vinner till oddset 3.10 hos Nordicbet .

Satsa

Senaste speltips