Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Wimbledon 2021: Vinnartips med odds

Dags för Wimbledon mitt i EM-febern. På herrsidan är Novak Djokovic storfavorit, men på damsidan är det betydligt mer öppet och kanske kan en veteran slå till igen?
Vid 10.00 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 100kr
wimbledon-tennis-turnering

Wimbledon sänds på Eurosport, Eurosport 2 och Discovery+.

HERRAR

På herrsidan är Novak Djokovic såklart storfavorit och på pappret finns det egentligen ingen riktig utmanare. Framför allt inte då serben är i storform efter segern i Franska öppna för några veckor sedan. Djokovic har vunnit fyra av de sex senaste Wimbledon-turneringarna.

De främsta utmanare till Djokovic är troligtvis ryssen Daniil Medvedev, som vann en grästurnering på Mallorca för en vecka sedan, samt italienaren Matteo Berrettini, som vann den klassiska turneringen i Queens för ett pat veckor sedan.

Djokovic överlägsen

Men, när det handlar om gräs och Wimbledon är Djokovic för stark och det känns som att han kommer att spela hem den här turneringen ganska enkelt. Trots att Djokovic är storfavorit går det att hitta bra spelvärde hos Smarkets.

DAMER

Damturneringen känns som en väldigt öppen historia, framför allt när regerande mästarinnan Simona Halep inte finns med på grund av skada. Australiensiskan och världsettan Ashleigh Barty är kanske den spelare som får stå för favoritskapet även om det är knappt.

Men, det finns många utmanare i form av vitryskan Aryna Sabalenka, fyra på WTA-rankingen, tjeckiskan Petra Kvitova, som har två segrar i Wimbledon och så veteranen Serena Williams, som man aldrig ska räkna bort.

Gammal är äldst

Det som talar mot Ashleigh Barty är att hon sällan lyckas i grand slam-turneringar. Därför känns det snarare som någon veteran kommer att ta hem det här och varför inte då Serena Williams. Bra odds är det också på Williams som vinnare.

Tips: Veteranerna kliver fram

Novak Djokovic känns som en självklar vinnare i Wimbledon 2021. Bäst odds finns hos Smarkets som ger 1.72 i odds för Djokovic som vinnare.
På damsidan är det som sagt öppet och därför känns det som att blir veteranseger även här i form av Serena Williams. Bäst odds finns hos Smarkets som ger 10.00 i odds för Williams som vinnare.

Satsa

Senaste speltips