Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Wimbledon: D.Medvedev & R.Federer i 4:e omgången

Vinner Medvedev och Federer sina matcher i fjärde omgången kommer dem att mötas i kvartsfinal. Dock ställs åtminstone Medvedev mot en lite lurig motståndare.
Vid 1.28 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 12.8kr
Wimbledon
Hurkacz–Medvedev & Federer–Sonego
Juli 05,2021
16:30

Wimbledon sänds på Eurosport, Eurosport 2 och Discovery+. 

Som ofta i tennis är oddsen väldigt ojämna, vilket beror på att Medvedev och Federer är mycket bättre rankad än sina motståndare på ATP-rankingen. Därför väljer vi andra typer av odds i våra tips, som du hittar längre ner och som också har högre spelvärde.

Hurkacz–Medvedev

Daniil Medvedev var inför den årets upplaga av Wimbledon en av få spelare som möjligtvis skulle kunna utmana suveränen Novak Djokovic. Dock har den 2-seedade ryssen inte direkt övertygat såhär långt. I första och andra omgången var det inte mycket snack om saken. Men i tredje omgången fick Medvedev stora problem när han hamnade i underläge 0-2 i set mot kroaten Mario Cilic. Dock vände Medvedev och vann med 3-2 i set. I fjärde omgången ställs han mot polacken Hubert Hurkacz, som hittills inte tappat ett enda set. Känns som att det kan bli en ganska tuff match och Hurkacz lär kunna pressa Medvedev till åtminstone fyra set.

Daniil Medvedev
Ålder: 25
Ranking ATP-touren: 2
Spelhand: Höger
Meriter: 11-titlar, 2 grand slam-finaler

Daniil Medvedev vinner 1.15 Mr green

Federer–Sonego

Roger Federer gör i år sin 22:a Wimbledon-turnering. Med åtta titlar är han också den spelare som vunnit Wimbledon flest gånger. I år har han tagit sig till fjärde omgången utan några större problem och är favorit mot 23-seedade italienaren Lorenzo Sonego, som dock bara förlorat ett set hittills. Men, några större problem att vinna den här matchen ska Federer inte ha. Även om han börjar bli lite till åren kommen så är han fortfarande i mycket bra form. Någon jättelång match lär det knappast bli och därför känns max 38 game ganska rimligt.

Roger Federer
Ålder: 39
Ranking ATP-touren: 8
Spelhand: Höger
Meriter: 8 Wimbledon-titlar, 20 grand slam-titlar

Roger Federer vinner 1.28 Mr green

Tips:

Medvedev har inte övertygat i Wimbledon och det känns som att Hurkacz kan ta minst ett odds. Tipset blir därför över 3.5 set till oddset 1.91 hos Mr Green.
Federer vill nog ha ett ganska snabbt avgörande i den här matchen. Tipset blir därför under 38.5 game till oddset 1.91 hos Mr Green.
Ett kombinationsspel på ovanstående ger ett odds på 3.72.

Satsa

Senaste speltips