Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Odds: F. Auger-Aliassime–M. Ymer

Mikael Ymer vann en tung femsetare mot Jo Wilfried-Tsonga i första omgången. Nu väntar tuffare motstånd i form av Félix Auger-Aliassime. Frågan är om svensken har någon chans?
Vid 7.00 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 70kr
wimbledon-tennis-turnering
F.Auger Aliassime–M.Ymer
Juli 01,2021
18:00

Wimbledon sänds på Eurosport, Eurosport 2 och Discovery+. 

1 juli: tyvärr räckte inte Michael Ymer till men han lyckades ta ett set mot 16 seedade Auger-Aliassime och det var starkt. 

Odds: F. Auger-Aliassime–M. Ymer

Som ofta i tennis är oddsen väldigt ojämna, vilket beror på att Auger Aliassime är mycket bättre rankad än Ymer på ATP-rankingen. Därför väljer vi andra typer av odds i våra tips, som du hittar längre ner och som också har högre spelvärde.

Vann i tre raka set

Félix Auger-Aliassime tog en säker seger i första omgången av Wimbledon när han slog ut brasilianaren Thiago Monteiro i tre raka set med 6-3, 6-3, 6-3. Den 20-årige kanadensaren gick till semifinal i grästurneringen i Halle för en dryg vecka sedan och dessförinnan till final i en grästurnering i Stuttgart. Med andra ord är det inget fel på formen.

Vann jämn femsetare

Mikael Ymer imponerade när han i första omgången mot den franske veteranen Jo Wilfried-Tsonga vände 1-2-underläge i set till seger med 3-2 efter setsiffrorna 7-5, 6-7, 5-7, 6-4, 6-3. Dock kommer Ymer att ha mindre än 24 timmar på sig att återhämta sig innan den här matchen. Men, svensken har överraskat förr och kan göra det igen, det såg vi i både Australian Open och Franska öppna tidigare i år.

Félix Auger-Aliassime

Ålder: 20
Ranking ATP-touren: 19
Spelhand: Höger
Senaste matcher: 4 vinster / 2 förluster

Mikael Ymer
Ålder: 22
Ranking ATP-touren: 98
Spelhand: Höger
Senaste matcher: 4 vinster / 2 förluster

Tips: Ymer tar minst ett set

Mikael Ymer kommer troligen få svårt att vinna mot Auger-Aliassime, som kommer mindre sliten till den här matchen. Men, det känns ändå som att svensken ska kunna ta hem åtminstone ett set.
Bäst odds finns hos Mr Green som ger 2.00 i odds för över 3.5 set.

Satsa

Senaste speltips