Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Wimbledon 2021: Peterson och Ymer Sveriges hopp

Rebecca Peterson och Mikael Ymer har fått helt olika lottningar i första omgången av Wimbledon. Peterson ställs mot 21-seedade Jabeur från Tunisien medan Ymer möter jämbördig fransmannen Tsonga.
Vid 2.98 Odds, ett 10kr bet ger en vinst på 29.8kr
wimbledon-tennis-turnering
Tsonga–Ymer
juni 30,2021
15:00

Wimbledon sänds på Eurosport, Eurosport 2 och Discovery+. 

Jabeur–Peterson

Rebecca Peterson får en tuff start då svenskan ställs mot 21-seedade Ons Jabeur. Tunisiskan, som ligger på plats 24 på världsrankingen, har haft en stark vår med bland annat åttondelsfinal i Franska öppna för en månad sedan. För en vecka sedan gick hon dessutom till final i grästurneringen i Birmingham.

Rebecca Peterson ligger för närvarande på plats 60 på WTA-rankingen och har som bäst en kvartsfinalplats från ATP-turneringen i Serbien för en dryg månad sedan. För Petersons del talar det mesta för att det bara blir en match i Wimbledon den här gången och troligtvis också bara två set och under 20.5 game, vilket är ett bra spelalternativ.

Rebecca Peterson
Ålder: 25
Ranking WTA-touren: 60
Spelhand: Höger
Senaste matcher: 2 vinster / 4 förluster

Rebecca Peterson vinner 8.50 Unibet

Tsonga–Ymer

Mikael Ymer har under året visat att han är att räkna med i Grand Slam-sammanhang. I både Australian Open och Franska öppna tog sig svensken till tredje omgången och slog på vägen ut betydligt bättre spelare. I första omgången i Wimbledon väntar Jo Wilfried-Tsonga. En gång tiden världsfemma, men numera på plats 80 på ATP-rankingen. Fransmannen har dessutom hunnit fylla 36 år.

Mikael Ymer har en mycket bra chans att vinna den här matchen mot Tsonga med tanke på hur han presterat i Grand Slam det här året. 1.95 för svensk seger hos Mr Green är dessutom ett bra spel.

Mikael Ymer
Ålder: 22
Ranking ATP-touren: 98
Spelhand: Höger
Senaste matcher: 3 vinster / 3 förluster

Mikael Ymer vinner 1.95 Unibet

Tips: Ymer vidare till 2:a omgången

Rebecca Peterson kommer att få svårt att göra något mot Jabeur som är i storform. Tipset blir därför under 20.5 game till oddset 1.53 hos Mr Green.
Mikael Ymer bör kunna jobba ner en lite till åren kommen Tsonga och därför blir tipset och svensk seger till oddset 1.95 hos Mr Green.
Ett kombinationsspel på ovanstående ger ett odds på 2.98.

Satsa

Senaste speltips