Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

Womens champions league

Ikväll spelas det åter Champions League-fotboll i Europa. Dock är det inte herrarna som står för underhållningen den här gången utan damerna. Inom damfotbollen är Sverige en aktad nation (till skillnad från herrfotbollen). Umeå har exempelvis ett riktigt fint facit i CL-sammanhang under det första decenniet på 2000-talet. Idag är det framför allt Ldb Malmö som spelar representerar Sverige på bästa sätt.
Lyon – Ldb Malmö
Januari 01,1970
18.00

Nya spelare: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Ikväll när den första matchen av två i kvartsfinalerna ska spelas är just Ldb Malmö en av de inblandade. De förväntas dock få rejält motstånd då de ställs mot de regerande CL-mästarna Olympic Lyon. Att Lyon är riktiga favoriter är helt befogat sedan laget vunnit turneringen de två senaste åren. Profiler i Ldb Malmö är Therese Sjögran och Hilda Carlén. I Lyon heter motsvarigheterna bland annat Lotta Schelin (förväntas börja på bänken) och Corine Franco. Lyon har vunnit sina sju senaste ligamatcher och är i högform. Malmö-laget är inte igång med seriespel än och detta är naturligtvis till stor nackdel och något som talar för att det ska till hjältedåd om poäng ska bärgas ikväll.

Matchen startar kl.18.00 och sänds på Europsport 2.

Dagens speltips:

Motivering:
Womens Champions League är en högst intressant tävling. De regerande mästarna Lyon känns som oerhörda favoriter till att ta hem turneringen tredje gången gillt. Det känns högst troligt att Lyon kommer att lägga i högsta växel från start och spelalternativet att Lyon vinner båda halvlekarna känns högst motiverat.
Sport: Fotboll
Härkomst: Womens Champions League
Match/Event: Lyon – Ldb Malmö
Spel: Lyon vinner båda halvlekarna
Odds: 1.56
Spelsajt: Bet365.com
Spelstopp: 17.00

Huvudsakliga regler och villkor för välkomstbonus
• Endast tillgängligt för nya kunder. Gör en kvalificerande insättning på 50 kr eller mer och begär erbjudandet inom 30 dagar från att ditt konto registrerades för att kvalificeras till 100% som ett matchande belopp i form av spelkrediter, upp till som mest 1.250 kr. När erbjudandet har begärts kommer dina spelkrediter att finnas i saldot på ditt konto och dessa kan inte tas ut.
• För att lösa ut dina spelkrediter så de kan användas, behöver du placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.250 kr) och de måste fastställas inom 60 dagar från att erbjudandet begärdes. Endast kvalificerande spel fastställda efter att erbjudandet har begärts räknas gentemot detta krav.
• PayPal kan inte användas för varken din kvalificerande insättning eller eventuella efterföljande uttag av vinster från insatser med spelkrediter, såvida du inte har fullbordat Identifieringsprocessen (KYC) och något av följande krav har mötts: vi framgångsrikt har verifierat ett accepterat utgörande av ditt Identifieringsdokument och du har angett en postverifikationskod (PVC) eller att vi framgångsrikt har verifierat två accepterade utgörande Identifieringsdokument. Se villkor två av fullständiga regler och villkor för mer information.
• Placerade spel måste uppfylla vissa kriterier för att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter:
1. Minst ett val behöver ha oddset 1.20 (1/5) eller högre.
2. För kombinationer av marknader/matcher som bara har två eller tre möjliga utgångar (exempelvis Fulltidsresultat i fotboll), där du har placerat spel på fler än en möjlig utgång, antingen före matchstart eller på Liveodds, kommer endast utgången med din högsta kumulativa insats räknas.
3. Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), kommer endast den återstående insatsen att räknas.
4. Då ett spel har ändrats med funktionen Ändra spel kommer endast den nya insatsen för det nya spelet att räknas.
5. Fullt stängda spel, Direktspel, Gaming, annullerade spel eller Liveoddsspel som fastställs som en push kommer inte att räknas.
• Dina spelkrediter kan inte tas ut och insatser med spelkrediter inkluderas inte i några utbetalningar. Eventuella utbetalningar från placerade spelkrediter läggs till ditt uttagbara saldo. Spelkrediter kan inte användas på vissa produkter, erbjudanden/kampanjer och speltyper. Se fullständiga regler och villkor för mer information.
• Dina spelkrediter kommer att makuleras och tas bort om ditt konto är inaktivt under 90 dagar i rad.

Lyon vinner båda halvlekarna

Satsa