Womens champions league

Ikväll spelas det åter Champions League-fotboll i Europa. Dock är det inte herrarna som står för underhållningen den här gången utan damerna. Inom damfotbollen är Sverige en aktad nation (till skillnad från herrfotbollen). Umeå har exempelvis ett riktigt fint facit i CL-sammanhang under det första decenniet på 2000-talet. Idag är det framför allt Ldb Malmö som spelar representerar Sverige på bästa sätt.
Lyon – Ldb Malmö
Januari 01,1970
18.00

Ikväll när den första matchen av två i kvartsfinalerna ska spelas är just Ldb Malmö en av de inblandade. De förväntas dock få rejält motstånd då de ställs mot de regerande CL-mästarna Olympic Lyon. Att Lyon är riktiga favoriter är helt befogat sedan laget vunnit turneringen de två senaste åren. Profiler i Ldb Malmö är Therese Sjögran och Hilda Carlén. I Lyon heter motsvarigheterna bland annat Lotta Schelin (förväntas börja på bänken) och Corine Franco. Lyon har vunnit sina sju senaste ligamatcher och är i högform. Malmö-laget är inte igång med seriespel än och detta är naturligtvis till stor nackdel och något som talar för att det ska till hjältedåd om poäng ska bärgas ikväll.

Matchen startar kl.18.00 och sänds på Europsport 2.

Dagens speltips:

Motivering:
Womens Champions League är en högst intressant tävling. De regerande mästarna Lyon känns som oerhörda favoriter till att ta hem turneringen tredje gången gillt. Det känns högst troligt att Lyon kommer att lägga i högsta växel från start och spelalternativet att Lyon vinner båda halvlekarna känns högst motiverat.
Sport: Fotboll
Härkomst: Womens Champions League
Match/Event: Lyon – Ldb Malmö
Spel: Lyon vinner båda halvlekarna
Odds: 1.56
Spelsajt: Bet365.com
Spelstopp: 17.00

Lyon vinner båda halvlekarna

Satsa