Innehåller betald marknadsföring

Denna text innehåller hänvisningar till tjänster och produkter från en eller flera av våra partners. Det innebär att om du klickar på en länk till dessa produkter/tjänster är det möjligt att vi kommer erhålla betalning i form av annonsintäkter.

WTA-touren: Shelby Rogers–Rebecca Peterson 2/2 00:30 - Lång match med många games

Rebecca Peterson laddar upp inför Australian Open nästa vecka med WTA-turneringen Yarra Valley Classics i Melbourne. Hon vann övertygande i första omgången och nu väntar Shelby Rogers, USA i andra omgången. (Photo by Rob Carr/Getty Images)
Shelby Rogers–Rebecca Peterson
Februari 02,2021
00:30

Vann övertygande i första omgången

När Rebecca Peterson gick in i Yarra Valley Classics hade hon inte spelat en match sedan hon förlorade i första omgången i Fransk öppna i slutet av september. Trots det vann hon övertygande mot wildcardet Maddison Inglis i två raka set, 6-1, 6-2. Rebecca Peterson ligger för närvarande på plats 55 på WTA-rankingen.

60:e plats på WTA-rankingen

Amerikanskan Shelby Rogers stod för lite av en överraskning när hon i den första omgången av Yarra Valley Classics slog ut fransyskan Fiona Ferro, som var seedad som nummer 12 i turneringen. Setsiffrorna skrevs till 6-2, 7-5. Shelby Rogers har ett bra år bakom sig med flera framskjutna placeringar. Bland annat tog hon sig till kvartsfinal i US Open i september. Hon ligger för närvarande på 60:e plats på WTA-rankingen.

Shelby Rogers
Ålder: 28
Ranking WTA-touren: 60
Spelhand: Höger
Senaste matcher: 3 vinster / 3 förluster

Rebecca Peterson
Ålder: 25
Ranking WTA-touren: 55
Spelhand: Höger
Senaste matcher: 1 vinst / 5 förluster

Spelbolag med bra odds

Krävs en stark insats av Peterson

Det här lär inte bli någon enkel match för Rebecca Peterson, som hade behövt få med sig ett bra resultat inför Australian Open. Shelby Rogers är en spelare som är på väg uppåt och som också får hållas som favorit inför den här matchen. Dessutom trivs hon på hardcourt. Men, Peterson har medvind efter segern i första omgången och är långtifrån chanslös.

Rebecca Peterson vinner 2.35 Unibet

Tips: Lång match med många games

På pappret känns det som att det kan bli en mycket jämn match, som troligtvis går till tre set med många game i varje set. Därför satsar vi på att det blir över 26.5 games i den här matchen.
Bäst odds finns hos William Hill som ger 3.35 i odds för över 26.5 games.

Satsa

Senaste tennistips